Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Yassıhöyük Ortaokulu

Telefon : 0 258 564 40 33
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://yassihoyukortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yassıhöyük Mahallesi Acıpayam/DENİZLİ
VİZYON : VİZYONUMUZ Dünyada uygulanan kabul görmüş, ilkokul eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak , Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yaratıcı, sorgulayan, değerlendiren araştıran, paylaşan milli ve manevi duygularına sahip çıkan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak gelecek nesili yetiştirmektir.
MİSYON : MİSYONUMUZ Biz Yassıhöyük İlkokulu olarak öğrencilerimizin fiziksel,duygusal, zihinsel gelişimlerini ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabilen dürüst, ilkeli çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmesinde öncülük eden bir kurumuz
BAŞARILAR :

Öğretmen :7
Öğrenci :76
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :800
Öğretim Şekli :Normal
Saatler :
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : ULAŞIM: Yassıhöyük kasabası bulunduğu yer itibariyle ulaşımı çok kolaydır. Kasabanın batısından Denizli- Acıpayam asfaltı güneyinden de Denizli- Burdur asfaltı geçmektedir.
Yerleşim Yeri : YASSIHÜYÜK KASABASI KURULUŞU: Çevrenin en eski yerleşim yerlerindendir. 875 yılında kurulmuştur. Köy adını yakınında bulunan fazla yüksek olmayan ve üstü düz olan höyükten almıştır. İlk kuranlar Oğuzların Kayı Boyundan olan Kaya Oğulları, Koca Kayalar, Sontur Aşiretleri olduğu sanılmaktadır.27.03.1994 yılında yapılan ilk seçimlerde Halil ÖZONUK belediye başkanı seçilmiştir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye uzaklık:12 km İle uzaklık:45 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :